Kaisan Kuvaputiikki jatkaa maineikkaan Studio Tarjan toimintaa uudistuneella, raikkaalla otteella

Kaisan Kuvaputiikki tarjoaa laadukasta valokuvausta yksityisille ja yrityksille.

Yrityksen toimialue on Laitila ja sen ympäryskunnat, Vakka-Suomesta Satakuntaan. Kuvaukset tehdään asiakkaiden toivomusten mukaan, joko studiossa tai yhdessä valitussa miljöössä. Myymälä ja studio sijaitsevat Vihtorinkadulla Laitilan keskustassa.

Myymälässä uutuutena ovat trendikkäät sisustustuotteet.

Kaisa

Tärkeintä työssäni minulle on tyytyväinen asiakas. Ystävällisessä ja rennossa ilmapiirissä ikuistamme parhaat hetkesi. Sydäntäni lähellä ovat kaikenlaiset henkilökuvaukset, kuten lapsikuvaukset, perhekuvaukset, ylioppilaskuvaukset, hääkuvaukset ja raskauskuvaukset. Tässä työssä pääsen elämään niin monenlaisten tunteiden mukana, suurimmasta ilosta suurimpaan suruun. Siksi tärkeän hetken, tunnelman ja muiston talteen saaminen on niin tärkeää. Kuvassa oleva tunne ei haalistu, vaikka kaikkea ei niin tarkasti enää vuosien päästä muistaisikaan.

Valokuvaajan työtä olen tehnyt yli 20 vuotta. Kuvauskohteet ovat vaihdelleet henkilökuvauksista yritysten tuotekuvauksiin.

Olen aina pitänyt kauniista esineistä ja sisustamisesta. Nyt pääsen toteuttamaan tätäkin puolta, kun Kaisan Kuvaputiikkiin aukeaa sisustusosasto. Meiltä löydät laadukkaita ja persoonallisia valaisimia sekä trendinmukaisia tuotteita kodin sisustamiseen. Teen kuvia ja kelloja myös kodin sisustukseen.